Opdrachtgevers

Een selectie van eerdere opdrachtgevers. Voor een volledig overzicht, aanvullende informatie en koppelingen naar artikelen en interviews per opdrachtgever verwijs ik graag naar LinkedIn.

 
foto:    Saffron Pape

Young Collectors Circle  Oprichter en directeur  van onafhankelijk platform voor kunstliefhebbers met verzamelambities, met als doel het duurzaam ondersteunen van de kunstsector door het informeren en activeren van een nieuwe generatie verzamelaars en mecenassen.

youngcollectorscircle.nl

 
Foto: Henrik Schwarz & Hauschka via Jazzenzo.

Foto: Henrik Schwarz & Hauschka via Jazzenzo.

foto: Cobra Museum

foto: Cobra Museum

Cobra Global  Ontwikkelen en uitvoeren van de internationale tak van het Cobra museum voor Moderne Kunst, met als doel het uitdragen van het Cobra gedachtegoed en het financieel ondersteunen van de collectievorming en programmering op de thuisbasis in Amstelveen. 

cobraglobal.org

 
Foto: Imagine Film Festival

Foto: Imagine Film Festival

foto: Paradiso

foto: Paradiso

Paradiso  Ontwikkelen en vermarkten van de bijzondere programmering, zoals moderne dans, street dance, beeldende kunst, film, wetenschap, geschiedenis, debat en politiek, met als doel de bezoekers van Paradiso te laten kennismaken met andere vormen van kunst en cultuur.

paradiso.nl

 
Foto: NDSM

Foto: NDSM

Young Pianists Festival  Ontwikkelen en uitvoeren van innovatief pianofestival, bestaande uit een competitie voor jong talent en een uitgebreid festivalprogramma, met als doel de piano in al haar facetten te laten zien: van klassieke optredens tot dance performances en beeldende kunst installaties.

— ypf.nl

 Imagine Film Festival   Ontwikkelen en vermarkten van filmfestival (voorheen Amsterdam Fantastic Film Festival), met als doel het imago en de uitstraling van het festival wezenlijk te veranderen en daardoor zowel nieuw publiek als nieuwe sponsoren aan het festival te verbinden.

imaginefilmfestival.nl

Diverse projecten Amsterdam Noord  Adviseren van diverse organisaties, zoals Northside Festival, Driving North en Discovery Festival, met als doel de ruimte in Amsterdam Noord te benutten om innovatieve concepten te ontwikkelen voor (crossovers tussen) film, muziek, wetenschap, technologie en kunst.